Vízszigetelés kalkulátor

Vízszigetelés kalkulátor
Kalkulátorunk segítségével gyorsan és egyszerűen kiszámíthatja, hogy a vízszigetelés mennyibe fog kerülni Önnek. Amennyiben több falvastagság (tétel) van, úgy minden új tételhez kattintson a "+ Fal hozzáadása" gombra. Amikor minden tételt felvitt, kattintson a "Számol" gombra.
30 m alatti megrendelés esetén 40 cm falvastagságig nettó 12.000 Ft/m az egységár. A minimális mennyiség 15 m, így a minimális kivitelezési díj nettó 220.000 Ft a mennyiségtől függetlenül.

1.
FAL
Falvastagság (cm):
Falhossz (m):
Egységár (Ft):
Nettó ár (Ft):
Bruttó ár (Ft):


Összesítés
(minden fal hozzáadva)
Falhossz (m) összesen:
Nettó összesen (Ft):
Bruttó összesen (Ft):
Az árajánlat az alábbi technológia kivitelezésére vonatkozik:
Meglévő falak utólagos szigetelése injektálással, Silsan Cream-CTL, injektáló krémmel.
Amennyiben a fenti kalkulált adatoknak megfelelően hivatalos árajánlatot szeretne kapni kérjük kattintson az alábbi gombra.
Kérdése van a kalkulátorral kapcsolatban?


Vízszigetelés, vizes falak szigetelése
+36 70 647-1344


A kalkulátor ellenőrzi, hogy a szigetelés összes mennyisége meghaladta-e a 30 métert. Ha igen, akkor az előzetesen kalkulált összeg a táblázati áraknak megfelelően történik (áraink-ajánlatkérés). Amennyiben nem érte el a minimális 30 métert, úgy a kalkulátor 40 cm falvastagságig, minden falvastagságánál (0-40 cm) 12.000 Ft/m egységárral fog számolni.

Várakozási idő: a megrendelés után átlagosan 7 nap.
A kivitelezés időtartama: 1 napon belül
Áraink Forintban értendőek.

Az árajánlat 60 naptári napig érvényes. Az árajánlat nem minősül szerződésnek és nem helyettesítheti azt. Az árajánlat sem az ajánlatkérőt, sem az ajánlattevőt nem kötelezi a szerződés megkötésére. Nem érvényes az árajánlat, ha annak határideje lejárt, illetve ha az ajánlatkérő téves, valótlan adatokat adott meg.