Injektálás

A DUAL-SZIG Kft. az utólagos vízszigetelés kivitelezésénél a legkorszerűbb, piacvezető technológiát alkalmazza. Vizes, nedves falak szigetelése injektáló krémmel. Miért lett piacvezető ez a technológia? Számos előnyei mellett kiemelnénk egy párat. Rendkívül kedvező ár mellett 100 %-os hatékonyság! Rövid várakozási idő után (7-10 nap), a vízszigetelés egy napon belül elkészül. Nincs járulékos rombolás, nem kell kibontani a falat, nem kell feltörni az aljzatbetont, nem kell otthonából elköltöznie. A következő videónk segítségével részletesen bemutatjuk a kivitelezés folyamatait, a vízszigetelés során felhasznált anyagokat, illetve egyéb, hasznos információhoz juthat az injektálással kapcsolatban.

 


Kérdése van az injektálással kapcsolatban?  Telefonos ügyfélszolgálatunknál készséggel állnak a rendelkezésére szakembereink.
 

 

A további videóinkban az utólagos vízszigetelés során alkalmazott injektáló krémek elképesztő hatékonyságáról, a szigetelés után alkalmazható vakolatokról kap tájékoztatást.

 

Műszeres vizsgálat, kísérletek, referenciák.

Miért kell légpórus vakolatot készíteni?


Részletes tájékoztatást adtunk a felvizesedett, felázott, salétromos, vizes falak utólagos szigetelésével kapcsolatban. Vajon mennyibe fog kerülni ez Önnek? Győződjön meg arról, hogy nem csak a szolgáltatásunk magas színvonalú, hanem áraink is verhetetlenek. Kalkulátorunk segítségével egy percen belül hivatalos árajánlatot kaphat.

 

      

Lépjen kapcsolatba velünk, kérjen árajánlatot!


KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT ÉS KÜLDJE EL ÜZENETÉT!

Mi az eredmény? * + »
Alaprajz, fájl csatolása (max. 8MB):

Kedves Olvasó! A következő sorok, mondatok már nem a leendő megrendelőknek szól, hanem a google keresést segítik elő. Fontos, hogy azok a személyek, akik szeretnék utólagosan szigeteltetni a vizes, nedves házaikat, épületeiket, otthonaikat, falaikat, a vízszigetelésben, falszigetelésben jártas, minőségi szolgáltatás nyújtó kivitelezőre találjon. Ezért a továbbiakban a keresést elősegítő, optimalizált szövegeket olvashat, ami már nem lesz annyira érdekfeszítő az Ön számára, hiszen sokszor felsorolásszerűen ismétlődnek majd bizonyos szavak. Itt, az injektálás menü pont alatt már rengeteg információhoz juthatott. Hogyan kell kezelni, mi a megoldás, ha felnedvesedett, felázott a falunk. A falnedvesedés megszüntetése nem függ attól, hogy miből készült a ház. Lehet tégla, vályog, kő, beton, vert fal, esetleg sárfal van megoldás. Ne hagyja, hogy a salétrom a penész, a felázott fal tönkre tegye házát, épületét, lakását. Vizes, nedves, salétromos a fal? Akkor forduljon hozzánk bizalommal. Cégünk rövid várakozási idő után egy napon belül elkészíti az utólagos vízszigetelést. Amikor az internetet böngésszük, több típusú falszigeteléssel találkozunk. A felszálló, felszivárgó talajnedvesség elleni vízszigetelés az egyik legfontosabb feladat. A talaj felől érkező víz sosem egyedül szivárog fel a falba. Mindig visz magával szennyeződéseket, sókat. Nem elég, hogy vizes, nedves a falunk, az otthonunk, a sók egy idő után kijutnak a felszínre, ott kristályosodnak, megjelenik a salétrom. Ennek következtében megjelenik a penész, dohos lesz a ház. Amennyiben vizes a fal, a falnedvesség a felvizesedés miatt jól vezeti a hőt. Ezért házunk hamar lehűl, a salétrom, penész és dohszag után ez is csökkenti a lakásunkban a komfortérzetünket.  Szeretné, hogy lakása száraz és egészséges legyen? Hívjon bennünket. Vízszigetelésben otthon vagyunk. Szolgáltatásainkat igénybe vehetik: Pest megye, Budapest, Győr-Moson-Sopron megye, Győr, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Miskolc, Csongrád megye, Szeged, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Szabolcs-Szatmár megye, Nyíregyháza, Nógrád megye, Salgótarján, Komárom-Esztergom megye, Tatabánya, Fejér megye, Székesfehérvár, Tolna megye Szekszárd, Hajdú-Bihar megye, Debrecen, Baranya megye, Pécs, Bács-Kiskun megye, Kecskemét, Békés megye, Békéscsaba, Veszprém megye, Veszprém, Zala megye, Zalaegerszeg, Vas megye, Szombathely, Somogy megye, Kaposvár. Vízszigetelés injektálással az ország bármelyik településén, injektáló krémmel.