Áraink

30 méter megrendelés alatt minden falvastagság esetében (60 cm falvastagságig) egységesen nettó 10.000 Ft/m az egységár. 30 métert meghaladó megrendelés esetében a táblázati árakat alkalmazzuk.
 

Falvastagság Egységár
20 cm-ig   5.000 Ft/m
30 cm   6.500 Ft/m
40 cm   7.500 Ft/m
50 cm   8.500 Ft/m
60 cm   9.500 Ft/m
70 cm 11.500 Ft/m
80 cm 13.500 Ft/m
90 cm 15.500 Ft/m
100 cm 17.000 Ft/m
100 cm felett Egyedi árképzés


Cégünk a szigeteléshez szükséges anyagokat egyenesen  a gyártótól importálja, így a kedvező beszerzésnek köszönhetően piacképes és verhetetlen áron készítjük el a szigetelést Az általunk felhasznált injektáló krém a legmagasabb műszaki követelményeknek is megfelel, (80 % feletti hatóanyag tartalom), továbbá a legszigorúbb német és angol tanúsítvánnyal rendelkezik (WTA, BBA, CA). Ennek köszönhetően rendkívül kedvező árak mellett kiemelkedő minőséget biztosítunk.  

Érdekli az akció, kedvezőnek találja árainkat, kérdése van?
 

Kedves Olvasó! Bizonyára megszokta már, hogy oldalaink alján keresőoptimalizálást elősegítő szövegrészek következnek. Ezek a mondtatok már nem a megrendelőt tájékoztatják, hanem segítik az oldalt a jobb megjelenés érdekében, fontos, hogy azok a személyek, akik szeretnék utólagosan szigeteltetni a felnedvesedett, felvizesedett, vizes, nedves,salétromos házaikat épületeiket otthonaikat, falaikat, a vízszigetelésben jártas, minőségi szolgáltatást nyújtó kivitelezőre találjon.  Kérem folytassa honlapunk további oldalain a böngészést, ahol az Ön számára is releváns  információkhoz juthat. Az utólagos vízszigetelés tekintetében fontos,  hogy a megrendelő ne csak kedvező árakat kapjon, hanem a kiváló minőségű vízszigetelő anyagoknak köszönhetően, a z utólagos vízszigetelés is maximális minőségben készüljön el. Fontos, hogy mingíg szem előtt tartsuk a megfelelő ár/értékarányt. Lehet valami nagyon olcsó, viszont a minőség még annál is fontosabb. Az utólagos vízszigetelésnek véglegesen meg kell szüntetniük a talajból érkező felázást. A falnedvesség elleni védelem, vizes, nedves falak szigetelése komoly szakmai feladat.  A megrendelőnek nehéz kiválasztani a megfelelő  céget, szakembert. Reméljük, honlapunk segített abban, hogy megfelelő információkhoz jusson a felvizesedett, felnedvesedett, felázott fal, a falnedvesedés kezelésének, szigetelésének tekintetében. A DUAL-SZIG Kft. árai verhetetlenek.